23ο χλμ. Αιγίου - Καλαβρύτων               Άγιος Παντελεήμονας
Τ.Κ.: 25100 Αίγιο
ΤΗΛ.: 211 7054226, (+30) 26910 98140,
           6972 013270
E-mail: info@achaikochorio.grΑχαϊκό Χωριό, Καλάβρυτα | Δωμάτια Αίγιο


ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ "ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ"            Αρχική

Το ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ ένα επισκέψιμο αγρόκτημα στα 1350 μέτρα υψόμετρο του όρους Κλοκού, πάνω από τα σύννεφα, σε ονειρεμένο τοπίο.

Είναι το ιδανικό κατάλυμα για τις χειμερινές διακοπές της οικογένειας ή της παρέας, που θέλουν να περνούν όμορφες στιγμές όλοι μαζί, καθώς τα ξύλινα σαλέ μας και οι πετρόχτιστες μεζονέτες μας μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα το καθένα! Συνδυάζουν γλυκά και αρμονικά  την άγρια ομορφιά του αλπικού τοποίου με τη θαλπωρή, τη ζεστασιά και την ενέργεια των εσωτερικών χώρων τους.

Εδώ, στην κορυφή του βουνού, όσοι έχετε κουραστεί από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και επιθυμείτε να μείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σίγουρα θα το καταφέρετε.

Σας ενδιαφέρει!  

"Αγροτική ζωή και παράδοση" για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-19/10,

εξτρα γεμάτο τετραήμερο 24-28/10!


Το ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι ο απόλυτος προορισμός!

 

Είναι μια πρόταση εναλλακτικού τουρισμού με δραστηριότητες αγροτουριστικές, βουνού, αθλητικές, ένα ορμητήριο για χειμερινές αποδράσεις στο χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα και στα γύρω βουνά, αλλά και ένα ορεινό καταφύγιο και ησυχαστήριο για εσάς που ψάχνετε κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, και κυρίως ανθρώπινο και φιλικό.

 

Και σε μόλις δύο ώρες από την Αθήνα! Η  εξόρμηση του Σαββατοκύριακου είναι απλή υπόθεση!

.Το καλοκαίρι το ΑΧΑΪΚΟ ΧΩΡΙΟ λειτουργεί αποκλειστικά ως παιδική κατασκήνωση.

καταλυματα, ξενωνες,xenones, katalymata,καλαβρυτα, kalabrita,ξενωνες Καλαβρυτα, αγροτουρισμος, καταλύματα,ξενώνες,xenones kalabrita,katalimata kalabrita