Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά στο Αχαϊκό Χωριό 2019-2020

Νοέμβριος 26, 2019 by marilena
DSC_0538-2-1200x797.jpg

«Χριστούγεννα-Πρωτοχρονια στο Αχαϊκό Χωριό 2019-2020»

Παραμυθένια χριστούγεννα στο πιό χιονισμένο χωριό της χώρας! Δε θα μπορούσε να συμβεί και κάτι διαφορετικό στα 1350μ υψόμετρο!
Ελάτε μαζί μας να ζήσουμε μια υπέροχη ζεστή, γιορτινή εμπειρία και τα φετινά Χριστούγεννα!

Παραμονή Χριστουγέννων :

το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων , όπου θα ακολουθήσει το παραδοσιακό μας καλοσώρισμα με τσιπουρο ντόπιο , γλυκά του κουταλιού και καρύδια απ’το κτήμα μας! Ενημέρωση για το προγραμμά μας και τακτοποίηση στους χώρους σας.

Οι δραστηριότητες μας θα ξεκινήσουν με μια ολοκληρωμένη ξενάγηση στο αγρόκτημά μας , επαφή με τα ζωάκια της φάρμας μας , μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλογάκια , αγελάδες , γαιδουράκια , χήνες , κότες και άλλα ζώα στο απόλυτα φυσικό τους περιβάλλον , να τα ταίσουν , να μαζέψουν αυγά , να δοκιμάσουν την εμπειρία του αρμέγματος και άλλα πολλά!

Βράδυ :

Αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού στην φάτνη , με θεατρικό με γαιδουράκια , προβατάκια καθώς επίσης και τους Μάγους με τα δώρα!
Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το πλούσιο εορταστικό δείπνο στο κεντρικό Σαλέ μας , αποκλειστικά με ντόπια ,βιολογικά προιόντα δικής μας δημιουργίας!

Ημέρα των Χριστουγέννων:

Πρωί :

ποικίλες δραστηριότητες στο χιονισμένο ημιαλπικό τοπίο μας για μικρούς και μεγάλους ,όπως ιππασία από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας , πίστα περιπέτειας (τοίχος αναρρίχησης , ανεμόσκαλα , flying fox) , πίστα survivor και τοξοβολία!
Aκολουθεί μίνι ορειβασία προς το βουνό του Κλωκού για τους πιο θαρραλέους!
Στην επιστροφή απολαμβάνουμε ζεστό τσάι δίπλα στο τζάκι στο κεντρικό Σαλέ.

απόγευμα :

Χριστουγεννιατικες παιδικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους, ζύμωμα ψωμιού, πλάσιμο κουλουριών και ψήσιμο στο παραδοσιακό μας ξυλόφουρνο!

Παρόμοιο πρόγραμμα ποικίλων δραστηριοτήτων και δράσεων θα ακουλουθηθεί και την Πρωτοχρονιά , με δώρα και ενα σωρό γιορτινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Σημειώσεις
1.Στο γιορτινό μας πακέτο (όπου διαμορφώνεται: +30 ευρω για ενηλικες , +15 ευρω για παιδια κάτω των 12 ετών πέρα απο τη διαμονή) περιλαμβάνεται το εορταστικό μενού της παραμονής των Χριστουγέννων / Πρωτοχρονιάς.
Δεν περιλαμβάνoνται:
οι δραστηριότητες της ιππασίας και της πίστας περιπέτειας.
2.Το εστιατόριο μας θα λειτουργεί κανονικά όλες τις ημέρες.

 

bookoncloud
Powered by Knowledge Broadband services S.A. | Achaiko Chorio © All rights reserved