Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Σεπτέμβριος 24, 2019 by marilena
1569310500073_DSC_0104-copy-1200x853.jpg

Ελάτε μαζί μας το 3ημερο της 28ης Οκτωβρίου να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία φυσικής ομορφιάς , ηρεμίας , δραστηριοτήτων αλλά και πολυτέλειας.

Τα παιδιά σας μπορούν να απασχοληθούν αρκετές ώρες, με ή χωρίς εσάς ,  με κατασκηνωτικά προγράμματα  που εφαρμόζονται από έμπειρους παιδαγωγούς.

Μερικά από τα πράγματα που θα ζήσουμε μαζί αυτό το 3ήμερο είναι ιππασία , εντός αλλά και εκτός στίβου για τους πιο θαρραλέους, σε υπέροχα ημιαλπικα  μονοπάτια ,ορειβασία σε πανέμορφες διαδρομές μαζί μας ή και μόνοι σας , τοξοβολία , καθώς και πίστα περιπέτειας με τοίχο αναρρίχησης , ανεμόσκαλα και flying fox για τους μικρούς μας φίλους!

Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μπορούν επίσης να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία επαφής με τα ζώα της φάρμας μας , αγελάδες , νεογέννητα μοσχαράκια , άλογα, πουλάρια ,γαϊδουράκια,  πρόβατα , κατσικάκια,  και ένα σωρό άλλα ζωάκια.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ,μαγειρέψετε μαζί μας στο παραδοσιακό ξυλόφουρνο ,ή και μόνοι σας σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα στους πλήρως εξοπλισμένους ξενώνες μας, να  απολαύσετε πανδαισία γεύσεων για κάθε γούστο στο εστιατόριο μας , καθώς και το εξαιρετικά πλούσιο πρωινό μας με παραδοσιακά ολόφρεσκα προϊόντα δικής μας παρασκευής!

Οι άνθρωποι του αχαϊκού χωριού θα φροντίσουν για εσάς για ένα αξέχαστο 3ήμερο με ιδανικές παροχές σε ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα.

Vegan μενού και μενού χωρίς γλουτένη είναι διαθέσιμα για εσάς , απλά ενημερώστε μας πρίν την αφιξή σας!
Το πρωινό μας περιλαμβάνετε στη τιμή.

bookoncloud
Powered by Knowledge Broadband services S.A. | Achaiko Chorio © All rights reserved